Comunicat de presă – Compania aeriană AirConnect începe de astăzi operarea zborurilor estivale către litoralul românesc

                                                                     

 

Timișoara, 22.06.2023

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Compania aeriană AirConnect începe de astăzi operarea zborurilor estivale către litoralul românesc. Zborurile între Aeroportul Internațional Timișoara și cel din Constanța sunt disponibile în fiecare joi și duminică, în perioada 22 iunie – 17 septembrie 2023.

Biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul companiei aeriene, www.air-connect.com, din aplicația disponibilă în Apple Store şi Google Play Store, ori prin intermediul agențiilor de turism.

 

Tudor Constantinescu, Director General AirConnect, a declarat:

„Azi, la mai bine de 3 luni de când am început operarea zborurilor regulate, am reușit să creștem flota la 2 avioane dedicate bazelor din România, astfel fiind în poziția în care să putem garanta un serviciu punctual și pe care pasagerii noștri să se poată baza cu încredere. Suntem fericiți să oferim timișorenilor o alternativă rapidă, confortabilă și sigură de a ajunge pe litoralul românesc. Știm cât este de dificil să parcurgi drumul cu mașina sau trenul din Timișoara către mare, iar zborurile AirConnect către Constanța vor duce pasagerii la destinație în mai puțin de 2 ore pentru a începe vacanța relaxați.”

 

Daniel Stamatovici, Director General Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia”, despre deschiderea zborului regulat Timișoara – Constanța:

„ Ne bucurăm de decizia companiei AirConnect de a opera curse pe ruta Timișoara – Constanța, care asigură legătura regiunii Banat cu litoralul românesc. Sunt cinci ani de pauză, după perioada 2017-2018 când a mai existat o conexiune aeriană între aeroportul nostru și cel de la Marea Neagră. Sunt foarte optimist legat de succesul acestei rute, atât ca o destinație de vacanță pentru timișoreni, cărășeni, hunedoreni sau arădeni, cât și în sens invers, pentru constănțenii care pot fi atrași de oferta programului cultural pe care îl are Timișoara în acest an, când este Capitală Europeană a Culturii.”

 

                                                                                                                                   

                                                                                                                                   

                                                                                                                              Călin PETRESCU

                                                                                                                                                Purtător de cuvânt

  Aeroportul Internațional Timișoara  ”TRAIAN VUIA„

Learn More

Comunicat de Presă – HiSky deschide ruta spre Tel Aviv cu zboruri directe din 31 August 2023

Zboruri directe din vestul țării către Israel

HiSky deschide ruta Timișoara – Tel Aviv

 

La sfârșitul lunii august, lista rutelor regulate directe disponibile de pe aeroportul Traian Vuia din Timișoara va fi extinsă cu încă o destinație internațională. Locuitorii din vestul României vor putea călători cu HiSky către Tel Aviv, Israel devenind astfel cea de-a șasea țară accesibilă cu un zbor direct de pe acest aeroport. Ruta Timișoara – Tel Aviv – Timișoara va fi operată de compania aeriană începând cu sezonul de toamnă, cursa inaugurală către principalul aeroport internațional din Israel, Ben Gurion, fiind programată pentru data de 31 august 2023.

 

Conform ofertei de lansare, publicate pe site-ul companiei, prețul unei călătorii Timișoara – Tel Aviv, cu toate taxele incluse, pornește de la 49.99 euro. Orarul zborurilor prevede două frecvențe săptămânal, în fiecare zi de luni și joi: Tel Aviv (TLV) 14:25 – 17:35 Timișoara (TSR), Timișoara (TSR) 18:35 – 21:25 Tel Aviv (TLV).

 

Tel Aviv este cea de-a doua destinație pe care compania aeriană HiSky alege să o deschidă de pe aeroportul timișorean, după ruta domestică București – Timișoara, operată deja cu șase frecvențe săptămânale, începând cu luna mai a anului trecut.

 

Suntem o companie în dezvoltare și de aceea suntem atenți să ne facem bine temele înainte de a deschide o nouă rută. Primul pas pe care l-am făcut la Timișoara a fost să o conectăm mai bine, adică mai ieftin și mai confortabil, de capitală și de hub-ul de la Otopeni. Am reușit, în ultimul an, să consolidăm această rută, cu șase frecvențe pe săptămână. Ne aflăm acum într-un moment în care, odată cu extinderea flotei, putem continua să dezvoltăm acest aeroport. Am ales ca primă rută internațională Tel Aviv, o destinație pe care o operăm deja cu succes din București, Cluj și Chișinău. Din experiența de până acum, pe alte aeroporturi, dar și din studiile premergătoare pe care le-am făcut suntem siguri că și timișorenii așteptau această legătură directă cu Israelul atât pentru turism cultural, religios, de sejur sau city break, cât și pentru traficul de business. În plus, sperăm ca zborurile noastre să nu fie doar o cale de plecare către Tel Aviv ci și una care să aducă turiști și oameni de afaceri israelieni în România, mai ales în contextul manifestărilor culturale care au loc anul acesta în oraș.”, Iulian Scorpan, CEO HiSky.

 

 

HiSky operează din România zboruri internaționale directe cu plecare de pe aeroporturile din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Baia Mare către Barcelona, Malaga, Tel Aviv, Bruxelles, Paris și Dublin. Din Republica Moldova, pasagerii pot călători cu HiSky către opt destinații externe: Milano, Paris, Dublin, Frankfurt, Tel Aviv, Roma, Bologna și Veneția.

După introducerea în flotă a două aeronave Airbus A321 LR, de ultimă generație, în primăvara acestui an, compania a ajuns la un număr de șapte aeronave operate pe curse regulate și în regim charter. În luna aprilie, HiSky a atins pragul de un milion de pasageri transportați.

 

 

 

Learn More

Comunicat de Presă – Sistem nou de procesare bagaje

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Timișoara, 05.12.2022

 

Stimați jurnaliști,

 

Veste excelentă pentru pasagerii Aeroportului Internațional Timișoara Traian Vuia: în ajun de Moș Nicolae se ridică restricțiile referitoare la lichidele din bagajele de mână. Nici electronicele nu vor mai fi scoase la verificare.

Aeroportul Internațional Timișoara Traian Vuia se alătură aeroporturilor în care controlul de securitate devine mult mai rapid și mai simplu, fiind eliminată restricția referitoare la cantitatea de lichide, aerosoli și geluri care depășesc 100 de mililitri. Pasagerii vor scăpa de stresul de a pune recipientele în pungi de plastic pentru scanare separată de bagajul de mână. Același lucru va fi valabil și pentru electronice, laptopurile și accesoriile acestora urmând să treacă prin scanere fără să mai fie obligatorie scoaterea lor din bagaj.

Implementarea acestui sistem modern de control de securitate a fost posibilă în urma achiziționării celor mai noi echipamente de specialitate prin accesarea unei finanțări nerambursabile obținute prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

Operaționalizarea sistemului de scanare a fost realizată prin cooperarea Aeroportului Internațional Timișoara cu Brigada Antitero din cadrul Serviciului Român de Informații și cu Autoritatea Aeronautică Civilă Română.

Dincolo de faptul că este eliminat stresul ambalării recipientelor și a scoaterii acestora pentru scanare separată, cel mai important câștig este reducerea timpului de procesare a pasagerilor la efectuarea controlului de securitate.

Această informație este cu siguranță o veste bună pentru majoritatea pasagerilor care călătoresc de la Timișoara spre alte destinații. Totuși e bine ca aceștia să aibă în vedere și faptul că aceste reguli valabile de astăzi pe AIT TV nu se aplică în orice aeroport pe care urmează să ajungă. O măsură eficientă care să-i scutească de complicații este verificarea condițiilor de securitate din aeroporturile spre care zboară, cu suportul companiilor aeriene prin care achiziționează biletele de călătorie.

 

 

Biroul de Comunicare,

Aeroportul Internațional Timișoara  TRAIAN VUIA“

Learn More

Exercițiu de urgență – Simulare explozie bombă la bordul unei aeronave și incendiu

                                 COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Stimați jurnaliști,

 

Astăzi, 23.11.2022, Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia”, a organizat un exercitiu de urgență pentru ipoteza unei intervenții complexe generate de producerea unui act de intervenție ilicită. Acțiunea face parte din Planul de Management al Crizei, document în care sunt stabilite diferite situații care au impact asupra securității și siguranței zborurilor și a pasagerilor.

Scenariul pregătit de echipa de management al crizei a pornit de la premisa în care, după aterizarea unei aeronave, echipajului i se solicită să schimbe traseul de rulare și să oprească la locul izolat de parcare, în contextul în care la nivelul aeroportului a fost primită telefonic o amenințare cu bombă, îndreptată împotriva aeronavei respective.

În timpul rulajului la sol, dispozitivul a fost declanșat și s-a produs o explozie în cala de bagaje a aeronavei.

După intervenția imediată a echipelor de salvare și a celor de stingere a incendiului, focul a fost anihilat, iar pasagerii au fost evacuați de urgență și transportați într-o zonă fără pericol.

Situația de urgență a fost anunțată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență (112), iar la nivelul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost luată decizia de a activa Planul roșu de intervenție.

Toate instituțiile abilitate să intervină în astfel de situații au reacționat cu promptitudine, iar la fața locului au fost mobilizate fortele proprii de interventie ale aeroportului, cu autospeciale de stingere a incendiului cu apă și spumă, alături de echipe de la SRI, ISU, SMURD, Jandarmerie, Poliție, Procuratură, care au intervenit cu personal și mijloace specifice fiecarei instituții în parte.

Echipajele medicale au realizat triajul și acordarea primului ajutor medical, pasagerii fiind ulterior împărțiți pe categorii, în funcție de gravitatea traumelor suferite. Pasagerii care au necesitat spitalizare au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Județean de Urgență.

Jandarmeria a avut rolul de a securizare și de protecție a zonei din jurul aeronavei.

Poliția a fluidizat traficul autospecialelor și a mașinilor de intervenție pe traseul spre și dinspre oraș. Tot poliția a dat suport pentru protecția zonei în care s-a desfășurat acțiunea și pentru conservarea probelor care urmau să fie analizate de serviciul criminalistic din cadrul IPJ Timiș.

Mulțumim pentru implicarea fermă și pentru colaborarea exemplară cu toate instituțiile prezente și mulțumim oficialilor care au participat ca observatori din partea Prefecturii Judeţului Timiş, Consiliului Judeţean Timiş, AACR, Ministerului Transporturilor, IPJ Timiş, Poliţie Transporturi Timişoara, Poliţie de Frontieră Timişoara, ISU Timiş, Inspectoratul Judeţean Jandarmi Timiş, SMURD.

Conform reglementărilor de specialitate, astfel de acțiuni sunt organizate din doi în doi ani, pentru a testa capacitățile de reacție a instituțiilor și modul de interacțiune și de cooperare.

Exercițiul de simulare s-a încheiat fără incidente, iar traficul aerian programat în același interval de timp nu a fost perturbat.

           

Biroul de Comunicare,

Aeroportul Internațional Timișoara  TRAIAN VUIA“

Learn More

Prezentare proiect SISA

SISTEM INTEGRAT DE SECURITATE AEROPORTUARĂ (SISA)

 

Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia” și Ministerul Transporturilor și Infrastructurii au semnat la data de 22.09.2022 contractul de finanțare nr. 178 pentru proiectul de investiții „Sistem integrat de securitate aeroportuară (SISA) ”.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea gradului de siguranță aeronautică și securitate aeroportuară.

Această achiziție contribuie la asigurarea unui nivel ridicat al securității pe parcursul desfăşurării activităţilor de aviatie civilă pe Aeroportul Internațional Timișoara Traian Vuia și îmbunătăţirea permanentă a acestora în conformitate cu documentul strategic MPGT si cu Regulamentul (UE) nr. 139/2014 de stabilire a cerinţelor tehnice și a procedurilor administrative la aerodromuri prin execuția de lucrări de realizare a unui drum perimetral de securitate, a unui gard perimetral de securitate, modernizarea/refacerea punctelor de control acces 1, 2 și 5, realizarea unei substații PSI pentru intervenție rapidă, modernizarea sistemelor de supraveghere video și realizarea unor rețele exterioare care să deservească obiectele realizate destinate activităţilor non-economice.

Obiectivele specifice ale proiectului de investiții sunt:

  1. Asigurarea unui nivel ridicat al securităţii pe parcursul desfăşurării activităţilor de aviaţie civilă pe Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia„ prin realizarea unui gard perimetral de securitate până în luna decembrie 2023.
  2. Asigurarea unui nivel ridicat al securităţii pe parcursul desfăşurării activităţilor de aviaţie civilă pe Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia„ prin modernizarea/refacerea punctelor de control acces 1, 2 şi 5 până în luna decembrie 2023.
  3. Asigurarea unui nivel ridicat al securităţii pe parcursul desfăşurării activităţilor de aviaţie civilă pe Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” prin modernizarea sistemelor de supraveghere video până în luna decembrie 2023.
  4. Creşterea capacităţii de reacţie în vederea asigurării unui nivel ridicat al siguranţei pe Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” pe parcursul desfăşurării activităţilor de aviaţie civilă prin realizarea unei substaţii Psi pentru intervenţie rapidă până în luna decembrie 2023.

 

Valoarea totală a proiectului este de 136.652.755,34 lei din care valoarea cofinanțării UE este de 97.516.673,66 lei

Perioada de implementare a proiectului este de 32 de luni, începând cu 12.05.2021 până la data de 31.12.2023. Proiectul de investiții „Sistem integrat de securitate aeroportuară ” a primit în aplicația MySMIS codul 155595.

Proiectul este finanțat prin fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, Axa Prioritară 2 Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil și eficient, Obiectivul specific 2.3 – Creșterea gradului de utilizare sustenabilă a Aeroporturilor.

Date de contact beneficiar:

Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia”

Manager de proiect Daniel Dinu, Tel. 0744087122

Adresa: Aeroport nr. 2, CP. 307200, com. Ghiroda, jud. Timiș

Tel. +40 256 386 089 Fax: +40.256. 490.705, office@aerotim.ro

www.facebook.com/aeroport.timisoara

www.aerotim.ro

Learn More

Comunicat de presă

Aeroportul Internațional Timișoara ”Traian Vuia” a primit astăzi vizita reprezentanților Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi, însoțiți de oficialii Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, ministrul Sorin Grindeanu și ministrul secretar de stat Bogdan Mândrescu.  Din partea gazdelor au participat la discuții: Daniel Stamatovici, director general, Marian Chivu, director operațional, Daniel Dinu, director infrastructură.

Întâlnirea a avut loc ca urmare a discuțiilor purtate în luna iunie de ministrul Sorin Grindeanu cu partea emirateză, întâlnire care a stabilit atunci posibilitatea unui parteneriat pentru dezvoltarea Centrului Logistic Intermodal Cargo pe Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia”.

Concretizarea unui parteneriat cu Abu Dhabi Ports Group ar transforma aeroportul într-un puternic nod comercial regional european, conectat la rețelele naționale și internaționale de transport feroviar și rutier.

Centrul Intermodal Timișoara, a cărui edificare este evaluată la 300 de milioane de euro, ar putea fi dezvoltat pe o suprafață de 65 de hectare și ar oferi facilități de depozitare și transport, inclusiv pentru mărfurile intercontinentale.

”Un parteneriat Timișoara – Abu Dhabi în domeniul dezvoltării infrastructurii de cargo a Aeroportului Internațional Timișoara ”Traian Vuia” ar fi o oportunitate extraordinară. Acest nou pas în discutarea unei relații de colaborare deschide perspective foarte serioase. Mulțumim conducerii ministerului pentru susținere și pentru oportunitatea creată”, a declarat directorul general al AIT TV, Daniel Stamatovici.

 

 

 

Biroul de Comunicare,

Aeroportul Internațional Timișoara  “TRAIAN VUIA“

Learn More

Comunicat de presă

Informare

 

O parte din sistemul de control de securitate s-a defectat azi noapte și din acest motiv procesarea pasagerilor care au decolat în această dimineață de pe Aeroportul Internațional Timișoara „ Traian Vuia ” a fost realizată în regim de avarie printr-un singur punct de control.

O echipă tehnică a lucrat la remedierea problemei și la ora 8:30 a reușit să repornească sistemul.

Inoperabilitatea sistemului a creat disconfort pentru 892 de pasageri care au plecat în cele 7 zboruri programate în această dimineață.

Ne cerem scuze pasagerilor pentru inconvenient și le mulțumim pentru răbdare și pentru înțelegerea situației.

 

 

 

 

Călin PETRESCU

                                                                                                                                 Purtător de cuvânt

Aeroportul Internațional Timișoara  TRAIAN VUIA

Learn More

Prezentare Proiect UDAES

„Utilaje destinate activităților economice de siguranță”

 

Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia” și Ministerul Transporturilor și Infrastructurii au semnat la data de 20.07.2022 contractul de finanțare nr. 151/20.07.2022 pentru proiectul de investiții „Utilaje destinate activităților economice de siguranță”.

Obiectivul general al proiectului constă în achiziţionarea de utilaje destinate activităţilor economice de siguranţă, în vederea asigurării unui trafic aerian extins, în condiţii de maximă siguranţă şi a unui grad de securitate adecvat, în acord cu reglementările europene şi naţionale în domeniul transportului aerian.

Prezentul proiect de investiții „Utilaje destinate activităților economice de siguranță” vizează exclusiv activități de natură economică din domeniul securității aeronautice realizate pe timp geros (privind deszăpezirea suprafeței de mișcare și degivrarea aeronavelor), pentru îndeplinirea în bune condiții a cerințelor pentru transportul aerian prevăzute în Regulamentul (UE) nr. 1315/2013 privind orientările Uniunii pentru dezvoltarea rețelei transeuropene de transport.

Valoarea totală a proiectului este de 20.719.419 lei, din care valoarea cofinanțării UE este de 13.073.958 lei.

Perioada de implementare a proiectului este de 23 de luni, începând cu 01.02.2022 până la date de 31.12.2023. Proiectul de investiții „Utilaje destinate activităților economice de siguranță”   a primit în aplicația MySMIS codul 155270.

Proiectul este finanțat prin fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, Axa Prioritară 2 Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil și eficient, Obiectivul specific 2.3 – Creșterea gradului de utilizare sustenabilă a Aeroporturilor.

Date de contact beneficiar:

Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia”

Manager de proiect Daniel Dinu, Tel. 0744087122

Adresa: Aeroport nr. 2, CP. 307200, com. Ghiroda, jud. Timiș

Tel. +40 256 386 089 Fax: +40.256. 490.705, office@aerotim.ro

www.facebook.com/aeroport.timisoara

www.aerotim.ro

Learn More

Anunț de terminare a implementării proiectului „Achiziție autospeciale PSI și Sistem Integrat pentru Controlul de Securitate”

 

Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia” și Ministerul Transporturilor și Infrastructurii au semnat contractul de finanțare nr. 80/01.10.2020 pentru proiectul de investiții „Achiziție autospeciale PSI și Sistem Integrat pentru Controlul de Securitate”.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea infrastructurii de transport a Aeroportului Internațional Timișoara Traian Vuia prin achiziționarea unor echipamente moderne de securitate și de siguranță PSI, în vederea asigurării unui trafic aerian extins, în condiții de maximă siguranță și a unui grad de securitate adecvat, în acord cu reglementările europene și naționale în domeniul transportului aerian.

Rezultatul implementării Proiectul de investiții „Achiziție autospeciale PSI și Sistem integrat de control de securitate” este creșterea calității serviciilor privind siguranța aeronautică și securitatea aeroportuară în concordanță cu cerințele și rigorile impuse de prevederile actualei legislații interne și internaționale în aceste privințe, obiectivul principal al societății în această etapă este creșterea gradului de utilizare sustenabilă a aeroportului.

Achiziția a constat în dotarea cu doua autospeciale PSI,de mare capacitate, marca Volvo  Ziegler N3G puse în funcțiune in iunie 2021 si a unui număr de 30 de echipamente de control de securitate,la standarde mondiale, de diferite tipuri care funcționeaza din iunie 2022.

Valoarea totală a contractului de finanțare este în valoare de 48.227.999,47 lei din care suma de 29.178.136,10 lei sunt fonduri europene nerambursabile și suma de 5.149.082,84 lei + 6.218.102,02 lei ,reprezentând TVA,  sunt asigurate prin bugetul de stat.

Perioada de implementare a proiectului a început cu 01.08.2018 și a fost finalizată la date de 14.06.2022. Proiectul de investiții „Achiziție autospeciale PSI și Sistem Integrat pentru Controlul de Securitate” a primit în aplicația MySMIS codul 126171.

Proiectul este finanțat prin fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, axa prioritară 2 Dezvoltarea unui sistem multimodal, de calitate, durabil și eficient, Prioritatea de investiții 7c – Dezvoltarea și îmbunătățirea sistemelor de transport care respectă mediul, inclusiv a celor cu zgomot redus și care au emisii reduse de carbon, inclusiv a căilor navigabile interioare și a sistemelor de transport maritim, a porturilor, a legăturilor multimodale și infrastructurilor aeroportuare, cu scopul de a promova mobilitatea durabilă la nivel regional și local Obiectivul Specific 2.3. Creșterea gradului de utilizare sustenabilă a aeroporturilor. Arizona fake id is now real id compliant. There are guides that explain how to spot arizona fake id in great detail.

 

Date de contact beneficiar:

Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia”

Manager de proiect: Daniel Dinu, Tel.+040 774 087 122

Adresa: Aeroport nr. 2, CP. 307200, com. Ghiroda, jud. Timiș

Tel. +40 256 386 089 Fax: +40.256. 490.705, office@aerotim.ro

www.facebook.com/aeroport.timisoara

www.aerotim.ro

Learn More

Prezentare proiect ESANE

 

„Achiziție echipamente de siguranță pentru activități non economice”

Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia” și Ministerul Transporturilor și Infrastructurii au semnat la data de 20.07.2022 contractul de finanțare nr. 150/20.07.2022 pentru proiectul de investiții „Achiziție echipamente de siguranță pentru activități non economice”.

Obiectivul general al proiectului îl constituie asigurarea unui nivel ridicat al siguranței pe timpul desfășurării activităților de aviație civilă pe aeroport și îmbunătățirea permanentă a acestora în conformitate cu Masterplanul general de transport și cu Regulamentul de stabilire a cerințelor tehnice și a procedurilor administrative la aerodromuri.

Rezultatul așteptat al implementării proiectul de investiții „Achiziție echipamente de siguranță pentru activități non economice” este asigurarea condițiilor tehnice pentru reducerea numărului și amplorii cauzelor sau condițiilor de producere a întârzierilor provocate operatorilor aerieni și ridicarea gradului de satisfacție a mai multor categorii de utilizatori ai aerodromului Timișoara.

În urma achiziționării produselor vizate, TSR va menține pentru un orizont mediu de timp (10 ani), capabilități de a acționa în situații de urgență și criză, la un nivel de conformitate cerut de legislația europeană  în  domeniu.

Valoarea totală a proiectului este de 17.692.800 lei din care valoarea cofinanțării UE este de 12.249.078 lei.

Perioada de implementare a proiectului este de 34 de luni, începând cu 01.03.2021 până la date de 31.12.2023. Proiectul de investiții „Achiziție echipamente de siguranță pentru activități non economice” a primit în aplicația MySMIS codul 152502.

Proiectul este finanțat prin fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020, Axa Prioritară 2 Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil și eficient, Obiectivul specific 2.3 – Creșterea gradului de utilizare sustenabilă a Aeroporturilor.

Date de contact beneficiar:

Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia”

Manager de proiect Daniel Dinu, Tel. 0744087122

Adresa: Aeroport nr. 2, CP. 307200, com. Ghiroda, jud. Timiș

Tel. +40 256 386 089 Fax: +40.256. 490.705, office@aerotim.ro

www.facebook.com/aeroport.timisoara

www.aerotim.ro

Learn More