Comunicat de presă – Compania aeriană AirConnect începe de astăzi operarea zborurilor estivale către litoralul românesc

iunie 28, 2023 Publisher

                                                                     

 

Timișoara, 22.06.2023

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Compania aeriană AirConnect începe de astăzi operarea zborurilor estivale către litoralul românesc. Zborurile între Aeroportul Internațional Timișoara și cel din Constanța sunt disponibile în fiecare joi și duminică, în perioada 22 iunie – 17 septembrie 2023.

Biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul companiei aeriene, www.air-connect.com, din aplicația disponibilă în Apple Store şi Google Play Store, ori prin intermediul agențiilor de turism.

 

Tudor Constantinescu, Director General AirConnect, a declarat:

„Azi, la mai bine de 3 luni de când am început operarea zborurilor regulate, am reușit să creștem flota la 2 avioane dedicate bazelor din România, astfel fiind în poziția în care să putem garanta un serviciu punctual și pe care pasagerii noștri să se poată baza cu încredere. Suntem fericiți să oferim timișorenilor o alternativă rapidă, confortabilă și sigură de a ajunge pe litoralul românesc. Știm cât este de dificil să parcurgi drumul cu mașina sau trenul din Timișoara către mare, iar zborurile AirConnect către Constanța vor duce pasagerii la destinație în mai puțin de 2 ore pentru a începe vacanța relaxați.”

 

Daniel Stamatovici, Director General Aeroportul Internațional Timișoara „Traian Vuia”, despre deschiderea zborului regulat Timișoara – Constanța:

„ Ne bucurăm de decizia companiei AirConnect de a opera curse pe ruta Timișoara – Constanța, care asigură legătura regiunii Banat cu litoralul românesc. Sunt cinci ani de pauză, după perioada 2017-2018 când a mai existat o conexiune aeriană între aeroportul nostru și cel de la Marea Neagră. Sunt foarte optimist legat de succesul acestei rute, atât ca o destinație de vacanță pentru timișoreni, cărășeni, hunedoreni sau arădeni, cât și în sens invers, pentru constănțenii care pot fi atrași de oferta programului cultural pe care îl are Timișoara în acest an, când este Capitală Europeană a Culturii.”

 

                                                                                                                                   

                                                                                                                                   

                                                                                                                              Călin PETRESCU

                                                                                                                                                Purtător de cuvânt

  Aeroportul Internațional Timișoara  ”TRAIAN VUIA„